Warning: array_intersect(): Argument #2 is not an array in /home/lipton/domains/lipton.co.ir/public_html/wp-content/plugins/taxonomy-terms-order/include/addons.php on line 42 Warning: array_intersect(): Argument #2 is not an array in /home/lipton/domains/lipton.co.ir/public_html/wp-content/plugins/taxonomy-terms-order/include/addons.php on line 42 دم کردن چای سیاه را بیاموزیم | لیپتون

دم کردن چای سیاه را بیاموزیم

دم کردن چای سیاه را بیاموزیم
۱۳۹۴-۱۱-۲۷ makhgari
دم کردن چای سیاه

چگونگی دم کردن چای سیاه را بیاموزیم:

آیا دوست دارید بهترین روش دم کردن چای سیاه را بیاموزید؟ خوش شانس هستید چون دم کردن چای سیاه به راحتی نوشیدن آن است. لیوان مورد علاقه تان را همراه یک عدد چای کیسه ای بردارید، دست به کار شوید و مراحل ساده ی زیر را دنبال کنید:

  1. از خوش طعم ترین آب استفاده کنید

برای به دست آوردن بهترین طعم و کیفیت چای بهتر است از آب معدنی یا آب فیلتر شده استفاده کنید و اگر از آب شیر استفاده می کنید اجازه بدهید آب سرد بشود بعدا آن را در کتری بریزید تا جوش بیاید.

چای برای بهتر دم کشیدن نیاز به اکسیژن دارد و آب شیر چون مدت زیادی در لوله می ماند اکسیژن خود را از دست می دهد. به همین علت بهتر است از آب شیر استفاده نشود.

  1. چای را در دمای مناسب دم کنید

چای سیاه برای بهتر دم کشیدن نیاز به آب داغ تری نسب به چای سبز دارد. صبر کنید تا آب در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به نقطه جوش برسد سپس آن را روی چای کیسه ای بریزید. در این دما برگ های سخت چای بهتر می شکنند و طعم بهتر و غنی تری به نوشیدنی شما می بخشد.

  1. زمان را درست محاسبه کنید

به یاد داشته باشید که برگ های تیره رنگ چای به زمان بیشتری برای دم کشیدن نیاز دارند؛ برای داشتن بهترین طعم اجازه بدهید کیسه چای سه الی پنج دقیقه دم بکشد و در این مدت آن را هم نزنید و فشار ندهید.